For 138 år siden kom den første utgaven av Sunnhetsbladet, et av verdens eldste helsetidsskrifter, ut fra redaksjonen i Oslo. Siden den gang har det vist seg at du kan stole på rådene fra Originalen!   

SHBL_03_2018.png
 

Invester i effektive helseråd og sunn inspirasjon! 

LIVSSTIL / KROPP & HELSE /  VEGETARISK KOSTHOLD / TRENING / MENTAL HELSE / FORELDRE & BARN / PORTRETTER & INTERVJUER / NATUR & FRILUFTSLIV / MILJØ / DYREVELFERD

 

DETTE BØR DU VITE OM SUNNHETSBLADET:


 

Råd du kan stole på!

Visste du at de grunnleggende helserådene som Sunnhetsbladet har forfektet gjennom snart 138 år stadig bekreftes av moderne forskning som svært fordelaktig for helsen? Dette er råd vi deler med de lengstlevende og friskeste befolkningsgruppene i verden. Bedre garantier er det vanskelig å oppdrive, eller hva?


shutterstock_266997497.jpg

Vegetarisk profil

Som eneste norske magasin har vi full fokus på et vegetarisk kosthold. Det har vi faktisk hatt siden første utgave.

Med spennende oppskrifter vil vi gjerne være med å inspirere deg til en grønnere livsstil som både sparer miljøet og kloden vår for unødig belastning og gir deg helsefordeler. Dessuten er du med å gi den kontroversielle kjøttbransjen viktige signaler og litt mindre å gjøre.

Det skal ikke så mye til, og ikke er det vanskelig heller. Dessuten; Det smaker jo så godt!


Fokus på forebyggende
helseinnsats

Den viktigste helseinnsatsen gjøres mens vi enda er friske. Å handle forebyggende er uten tvil ditt livs viktigste investering. Det øker utbyttet av alle tilværelsens sider,  reduserer risiko for skumle livsstilssykdommer og setter deg på sporet av et langt, friskt liv. Sunnhetsbladet er med deg hele veien.


Økologisk og naturlig

Et naturlig landbruk er best for både naturen og helsen vår, men den økologiske bølgen er fortsatt bare i begynnermodus her til lands. I Sunnhetsbladet setter vi søkelyset på de naturlige råvarene, arbeidet med å gjøre dem tilgjengelig for oss og ikke minst alt det gode du kan lage med dem!

Mat laget fra bunnen av med naturlige råvarer. Det er et råd vi har vært med å spre fra starten av.


shutterstock_162114299.jpg

Trening og friluftsliv med lav terskel

Utstyr er ikke alt. Ikke treningsstudio medlemsskap heller. I Sunnhetsbladet finner du tips og inspirasjon til å bevege deg mer med enklere utgangspunkt. Det betyr ikke at vi går av veien for å ta for oss mer avanserte mosjonsformer, men trening skal først og fremst være enkelt og motiverende. Det vil vi gjerne bidra til at flest mulig oppdager. 

 

BESTILL SUNNHETSBLADET TIL DEG SELV ELLER SOM GAVE I DAG!


Klikk på ABONNÈR og velg abonnement!