GJØR DIN VIKTIGSTE HELSEINVESTERING:
Bli kjent med Sunnhetsbladet!

Forside_generelt#2.jpg
 

– Sunnhetsbladet har levert inspirasjon til en grønnere livsstil og effektive helseråd siden 1881. Nå får du Norges første, og sannsynligvis mest seriøse, helsemagasin til spesialpris! Hva venter du på?

Klikk på knappen under og bruk rabattkode "Helseinvestering" for 20% rabatt! 

LIVSSTIL / KROPP & HELSE / TRENING / VEGETARISK KOSTHOLD / MENTAL HELSE / FORELDRE & BARN / PORTRETTER & INTERVJUER / NATUR & FRILUFTSLIV / MILJØ / DYREVELFERD


Råd du kan stole på!

Visste du at de grunnleggende helserådene som Sunnhetsbladet har forfektet gjennom snart 135 år stadig bekreftes av moderne forskning som svært fordelaktig for helsen? Dette er råd vi deler med de lengstlevende og friskeste befolkningsgruppene i verden. Bedre garantier er det vanskelig å oppdrive, eller hva?


Fokus på forebyggende
helseinnsats

Den viktigste helseinnsatsen gjøres mens vi enda er friske. Å handle forebyggende er uten tvil ditt livs viktigste investering. Det øker utbyttet av alle tilværelsens sider,  reduserer risiko for skumle livsstilssykdommer og setter deg på sporet av et langt og friskt liv. Sunnhetsbladet er med deg hele veien.


shutterstock_266997497.jpg

Vegetarisk profil

Som eneste norske magasin har vi 100% fokus på et vegetarisk kosthold. Det har vi faktisk hatt siden første utgave. Med spennende oppskrifter vil vi gjerne være med å inspirere deg til en grønnere livsstil som både sparer miljøet og kloden vår for unødig belastning og gir deg helsefordeler. Dessuten er du med å gi den kontroversielle kjøttbransjen viktige signaler og litt mindre å gjøre.

Det skal ikke så mye til, og ikke er det vanskelig heller. Dessuten; Det smaker jo så godt!


Økologisk og naturlig

Et naturlig landbruk er best for både naturen og helsen vår, men den økologiske bølgen er fortsatt bare i begynnermodus her til lands. I Sunnhetsbladet setter vi søkelyset på de naturlige råvarene, arbeidet med å gjøre dem tilgjengelig for oss og ikke minst alt det gode du kan lage med dem!


shutterstock_162114299.jpg

Trening og friluftsliv med lav terskel

Utstyr er ikke alt. Ikke treningsstudio medlemsskap heller. I Sunnhetsbladet finner du tips og inspirasjon til å bevege deg mer med enklere utgangspunkt. Det betyr ikke at vi går av veien for å ta for oss mer avanserte mosjonsformer, men trening skal først og fremst være enkelt og motiverende. Det vil vi gjerne bidra til at flest mulig oppdager.