Bli kjent med Sunnhetsbladet!

– Sunnhetsbladet har levert inspirasjon og effektive helseråd siden 1881. Nå får du norgeshistoriens første helsemagasin til spesialpris! Hva venter du på?

>> Bruk rabattkode: Sommersalg2015

LIVSSTIL / KROPP & HELSE / TRENING / KOSTHOLD / MENTAL HELSE / FORELDRE & BARN / PORTRETTER & INTERVJUER / NATUR & FRILUFTSLIV / MILJØ / DYREVELFERD

Shutterstock.com

Shutterstock.com

Visste du...

...at de grunnleggende helserådene som Sunnhetsbladet har forfektet gjennom snart 135 år stadig bekreftes av moderne forskning som svært fordelaktig for helsen? Dette er råd vi deler med de lengstlevende og friskeste befolkningsgruppene i verden.

Bedre garantier er det vanskelig å oppdrive, eller hva?

Shutterstock.com

Shutterstock.com

Den viktigste helseinnsatsen...

...gjøres mens vi enda er friske. Å handle forebyggende er uten tvil ditt livs viktigste investering. Det øker utbyttet av alle tilværelsens sider, reduserer risiko for skumle livsstilssykdommer og setter deg på sporet av et langt og friskt liv. 

Sunnhetsbladet er med deg hele veien.

Shutterstock.com

Shutterstock.com

Eneste norske magasin....

...med full fokus på et vegetarisk kosthold. Det har vi faktisk hatt siden første utgave. Med spennende oppskrifter vil vi gjerne være med å  inspirere deg til en grønnere livsstil som ikke bare vil bidra til å spare miljøet og kloden vår for unødig belastning, men som vil gi deg helsefordeler samtidig som du er med å gi den kontroversielle kjøttbransjen viktige signaler og litt mindre å gjøre.

Det skal ikke så mye til og ikke er det vanskelig heller. Dessuten; Det smaker jo så godt!

stocksy.com

stocksy.com

Et naturlig landbruk...

...er best for både naturen og helsen vår, men den økologiske bølgen er fortsatt bare i begynnermodus her til lands. I Sunnhetsbladet setter vi søkelyset på de naturlige råvarene, arbeidet med å gjøre dem tilgjengelig for oss og ikke minst alt det gode du kan lage med dem!

Livet er best uten tilsetningsstoffer. Naturligvis.

Shutterstock.com

Shutterstock.com

Trening og friluftsliv med lav terskel

Utstyr er ikke alt. Ikke medlemsskap i treningsstudio heller. I Sunnhetsbladet finner du tips og inspirasjon til å bevege deg mer med enklere utgangspunkt. Det betyr ikke at vi går av veien for å ta for oss mer avanserte mosjonsformer, men trening skal først og fremst være enkelt og motiverende.

Trening gir mer glede av hverdagen og større overskudd. Det vil vi gjerne bidra til at flest mulig oppdager.