Avokado og sjokolade dessertkrem


Sjokoladekrem av avokado? Virkelig? Ja visst. Denne desserten er proppfull av antioksidanter, og vesentlig mer næringsstoffer og kostfiber en desserter flest! Det er bare å glede seg. Som vanlig anbefaler vi bruk av økologiske råvarer så langt det lar seg gjøre. 


Tekst: Sunnhetsbladet


 Foto: Shutterstock.com

Foto: Shutterstock.com

Avokado og sjokolade dessertkrem

10 dadler
1 1/2 dl vann
4 ss mild honning
1 ts vaniljesukker
2 små avokado
4 ss carob eller kakaopulver

 

Kjør dadler, vann, honning og vaniljesukker på foodprosessor. til myk konsistens. Tilsett avokado og carob (eller kakao) og kjør til du har fått en kremete konsistens. Tilsett litt mer vann hvis du synes kremen er for tykk. Pynt med friske bær elller litt mynte.